Sleepytime

Helaas zijn geen van deze mooie foto’s mijn eigen foto’s. Ik heb een saai, normaal bed. Ik laat je wat bedden zien die ik graag zou willen hebben of die gewoon supercool zijn. Zoals de bovenstaande bomencreatie. De hele kamer, op die nare schedel na, is gewoon cool. Je waant je echt in een rustgevend bos waar al je zorgen van de dag verdwijnen. Hmm….heerlijk!

Ik hou van cozy en ik vind die ingebouwde slaaphokken van vroeger ook heel hip. Je eigen slaaphok in je slaapkamer. Hoe cool is dat? Privacy within privacy. Ook ideaal als je zo’n studio geval hebt, waar alles (keuken, zitkamer etc.) in één kamer zit. En ik vind het er gewoon heerlijk knus uitzien. Die boekenplanken lijken me minder handig, maar  voor de rest een superleuk bed.

Ik ben arachnofobish, bang voor insecten, niet dol op hoogtes en absoluut geen aapmens, maar toch vind ik dit bed supercool. Als ik dit plaatje zie wil ik er zo induiken. Het ziet er zo rustgevend uit! Al die lekkere kussens, de mooie omgeving. Helaas moet dit toch maar bij fantasie blijven.

Dit bed vind ik in deze uitvoering heel lelijk, maar het concept is geweldig. Je eigen boekenkast / slaaphok.

Shirley en slapen:

Comments

Sleepytime — 6 Comments

  1. idd, dat boekenkast hok is lelijk maar leuk bedacht ^^ het jungle bed mag je houden, om de zelfde redenen als jij er niet in wilt :p en idd, die bedhokken vind ik ook erg knus eruit zien en hip ^^

    en vooral lol om die laatste plaatjes, want zo ben ik ook xD

  2. Heel mooi. Misschien nadat we gaan verhuizen thuis, mag ik opnieuw mijn kamer inrichten. Een mooi bed heb ik al, nu de rest nog. ^^
    Nurchamiel recently posted..HIATUS Again

  3. OMG! Dat bed in het bos! Ik wil een x een film maken die alleen maar uit zulk soort sets bestaat. Supervet gewoon!