Smaakjes Chips

Bron.

Vroeger had je types chips. Hamka’s, wokkels, nibbits, nacho’s, buggles etc. En dan had je gewone chips. Naturel of met paprika. De laatste tijd zie je weinig nieuwe types, maar juist heel veel nieuwe smaken. Cheese & Onion, Salt ‘n Vinegar, Bolognese, Mustard Crusted Roastbeef. Het is smerig zeg ik je. Ik probeerde laatst dus Pringles Salt ‘n Vinegar en dat smaakte inderdaad azijnig. Azijn is niet lekker, ook niet als je het de mooie Engelse naam geeft. Dan heb je ook nog verschillende bereidingsvormen: baked of met rijst. De eerste is nog normale chips, maar die met rijst is gewoon een veredele rijstwafel. Smaakt nergens naar. Nee, doe mij maar gewone chips. Naturel of met paprika. Of wokkels, nibbits en buggles. Baked of regulier vet, maakt me niet uit. Maar kom niet aanzetten met smaakjes chips of rijstchips. Hoe vaak ik het ook probeer, het blijft vies. Het ergste vind ik nog als ik op een feestje ben en denk dat het naturel chips is en het blijkt Cheese & Onion te zijn… Eeewl. In het verleden namen mensen wel eens smaakjes chips mee en dat mocht ik dan houden. Nou die ging dus linea recta de prullenbak in. Nee mij maak je daar absoluut niet blij mee.

Wat vind jij van smaakjes chips en light versies van chips?

Comments

Smaakjes Chips — 6 Comments

 1. Doneer die cheese onion maar aan mij – heerlijk! De meeste smaakjes vind ik wel lekker, maar ik val wel terug op natural/bolognese/paprika/ cheese onion (die in zo’n 15 pack zitten).

 2. Cheese Onion en Bolognese zijn toch helemaal niet zo nieuw? Die vind ik nog wel redelijk lekker, eens in de zoveel tijd, maar paprika blijft mijn favoriet. Barbecue ham van Lays vind ik ook best lekker, die overheerst niet zo. Maar smaakjes als Salt ‘n Vinegar zijn aan mij ook niet besteed hoor!

 3. Ik krijg hier honger van 🙂 Ik lust opzich bijna alle smaken chips… de lekkerste vind ik toch wel die “natuurlijke” chips waarop staat dat ze handmade gebakken zijn ofzo… die zijn vaak super lekker. En Crocky Pickle… voor als ik weer zin heb in iets zuurs 🙂
  PinkFairy recently posted..Alles wat je moet weten over BB cream

 4. Salt and vinegar vind ik zo zo zo zo ontzettend ranzig! Baahhh. Ik vind ketchup chips wel lekker haha! En natural light, die is wat minder zout en vet en dat vind ik eigenlijk veel lekkerder.

 5. Geef mij maar naturel en paprika. Bolognese kan ik nog net waarderen, maar daarmee houdt het op. Verder hou ik de laatste tijd niet echt meer van bugels, ik heb het altijd wel lekker gevonden maar de laatste tijd vind ik het minder lekker. Verder hou ik van wokkels en staafjes.

  Ik moet wel zeggen dat ik de laatste tijd erg weinig chips eet. Nou ja, mij hoor je niet klagen, het is wel goed zo.
  Nurchamiel recently posted..Project 10 pan update 12 march

 6. Ik kocht vorig jaar per ongeluk Pringles Salt ‘n Vinegar. Ja zei de ander: “Deze smaakt hetzelfde als de normale smaak Pringles”. Die week was het een actie, dus veel Pringlesbussen waren al uitverkocht en ik moest toch iets kiezen. XD

  Nou, wat vies wat dat zeg! Bolognese eet ik weleens, maar de A-merken en supermarktmerken smaken ook anders. Ik vind de Bolognese-smaak van A-merk nit echt lekker. Maar wel van de Super de Boer. XD Verder eet ik liever Naturel met een sausje. Maar ja, dat is ook niet echt gezond. Cheese & Onion is echt erg machtig. Soms een handje. Vooral als je uit je muil wilt stinken 😛
  Francisca recently posted..Altijd pinnen