Stila Lip Colour Sonya (Cream)

Deze kreeg ik gratis bij mijn Strawberrynet order. Deze kosten 16 euro en bevatten 3.7 gram aan product. Volgens Stila brengen ze makkelijk aan en blijven ze goed zitten.

De huls is strak vorm gegeven in mat zilver. Ik vind het wel mooi.

De lippenstift ruikt chemisch. De bekende “lippenstift-geur”. Dat is erg jammer, want dat doet afbreuk aan de verdere luxe uitstraling van het product. De geur blijft gelukkig niet hangen.

De substantie is prima, niet te droog en niet te romig. Sonya is goed aan te brengen en heeft een gemiddelde levensduur op de lippen.

De kleur is bessenroze. Niet erg donker of fel. Ik denk dat deze tint geschikt is voor allerlei huidtypes. Op de lipswatch lijkt er een gouden shimmer in te zitten, maar dat is de licht inval. De kleur is mat met wellicht haast miniscule shimmer deeltjes. Stila Lip Colours zijn verkrijgbaar bij Strawberrynet voor 16 euro in diverse tinten en finishes. Sonya is een cream finish. Ik vind het geen slecht product maar wel een beetje te hoog geprijsd. De geur doet ook af aan het geheel. Voor mij geen aanrader.

 

Comments

Stila Lip Colour Sonya (Cream) — 2 Comments