Sugarpill Burning Heart

Het Sweetheart palette beviel me zo goed dat ik wel meerdere kleurtjes wilde.Nou ja, koop er nog een heel palette bij en ik heb ze allemaal op Bulletproof (zwart) na. Dus dat heb ik gedaan. Dit keer via de website van Sugarpill zelf.

De bestelling kwam in dit pakje met het überschattige kitten logo. Gevuld met roze papier waar mijn palette in zat, net zoals Sweetheart prachtig vormgegeven. Ook leuk waren de freebies: een glittersticker en een sample. Verder kreeg ik een visitekaartje erbij. Op de factuur had de eigenaresse een persoonlijk bedankje geschreven. Lief!

Wat is een mens toch snel blij of niet? Glittersticker, sample en zelfs het visitekaartje vond ik leuk. Helemaal als het mooi is vormgegeven. In mijn bakje liggen meerdere visitekaartjes die ik voor enige tijd bewaar. Gewoon, omdat het kan?

Foto rechts: met flits. Foto links: zonder flits, maar de kleur rechtsonder is paars en niet blauw. Burning Heart bevat de volgende kleuren:

  • Flamepoint: mat knal oranje.
  • Buttercup: mat knal geel. Feller dan NYX Yellow Funk.
  • Love+: satin knalrood.
  • Poison Plum: pruimpaars met microglitter.

De pigmentatie is wederom fantastisch, maar ik was wel eerst bang voor patchiness. Dat leek zo op de swatches, maar toen ik er mee aan de slag ging bleken de kleuren goed en egaal aan te brengen, hoewel Poison Plum een iets drogere structuur bleek te hebben dan de andere oogschaduws en iets minder goed te blenden was.

De laatste twee kleuren brengen dus wel degelijk egaal aan op het oog. De Haru Look is bijvoorbeeld gemaakt met dit palette. Zeker een aanrader voor mensen die houden van knal kleurtjes die gewoon in 1 keer goed dekken. De losse oogschaduws kosten zo’n 12 euro en de palettes afgerond 35 euro. Bestellen kan via Boozyshop.nl of via Sugarpill.net.

Comments

Sugarpill Burning Heart — 1 Comment