Sugarpill Mochi en H&M Starstruck

Ik was bij de H&M in een nabij gelegen stad waar ze wel een uitgebreide make-up afdeling hadden en was toch wel nieuwsgierig naar de cosmetica. Dit was één van de uitverkorenen.

De oogschaduw kost <5 euro. De bolvorm liet al weten dat het waarschijnlijk een baked eyeshadow was. Starstruck is zwart met goud gemarmerd en is voor zover ik weet door en door gemarmerd (en gelukkig geen overspray).

Een tweede aanwinst in mijn collectie is Mochi van Sugarpill. De verpakking moest ik ook even fotograferen. Sugarpill heeft altijd zulke mooie kartonnetjes!

Sugarpill is duurder dan H&M of NYX. De mono’s gaan voor <12 euro over de toonbank, maar je krijgt ook meer, namelijk 0.14 oz.

De kleur is “matte mint seafoam with a slight pearly sheen” volgens de website. Dit is weer zo’n heerlijke kleur om over ruzie te maken. Is het groen, is het blauw?

Boven: Starstruck droog en onder: Mochi droog.

Wanneer Starstruck vochtig word aangebracht is hij wel iets intenser, maar echt goed zwart word hij niet.  De droge tint is meer grijsbruin en de gouden glitters komen duidelijk naar voren, ook op het ooglid, zonder dat ik veel last kreeg van fall-out.

Mochi is meer pastel en goed op te bouwen. De pearly sheen komt ook mooi tot zijn recht. De swatch op de huid doet de oogschaduw weinig eer aan, maar mijn camera had niet veel zin om de kleur goed op te pikken.

Hier heb ik beide oogschaduws even op de ogen geswatched. Ik was ook bezig met een mascara vergelijking, dus het is allemaal niet zo netjes. Toch krijg je hier een veel beter beeld van beide kleuren. Vooral Mochi komt beter tot zijn recht. Dit is zonder basis.

Starstruck is te koop bij H&M filialen met een cosmetica afdeling en wellicht ook via de site. Sugarpill is the koop bij Enchantra.com en Boozyshop.nl, maar ook via de site zelf.

Comments

Sugarpill Mochi en H&M Starstruck — 1 Comment

  1. Ik dacht echt meh toen ik de foto’s bekeek, behalve de oogschaduw van de H&M. Maarrr.. toen las ik verder en kwam ik er achter dat het zonder basis is, mind = blown. Dat had ik namelijk niet verwacht, volgens mij worden de kleuren tien keer zo intens, me like!
    Cynthiiaa recently posted..Het leed wat een iPhone heet, RIP..