Taggety Tag

Tags. Ik heb er op dit moment van schrijven 2072. Ik heb 484 posts verdeeld over 6 categorieën. Als ik de posts nou eens beschouw als producten en de categorieën als schappen en de tags als labels en stickers….

Ja, sorry, mijn paint kunstenares moest even haar creatieve uitbarsting kwijt. Al die labels en stickers zeggen iets over het product (prijs, merk etc.) en blog tags zeggen dus ook iets over een blog. En onder het mom van beter goed gejat dan slecht verzonnen, ga ik de populairste eens nader bekijken.

De grootste woorden zijn de populairste tags. Ik gebruik mijn blog voornamelijk als dagboek. Persoonlijke ervaringen, gedachten en foto’s van de hond Sem komen voorbij. Nieuw, maar al wel in de populaire cirkel, zijn de ball jointed dolls. Mijn recente obsessie. Mijn blog blijft echter een uitlaatklep voor één van mijn grootste hobbies: shoppen.

Ik ben fan van merken zoals Diamond Cosmetics, China Glaze en NYX. Die je weer kunt kopen bij Boozyshop.nl (en NYX ook bij Cherryculture.com). Zowel budgetproof als high end merken komen hier aan bod. Catrice, Chanel, Kat von D. en M.A.C. Allemaal benodigdheden om een Look Of The Day te maken. Daarnaast hou ik van nagellak. Nagellak met glitters en duochrome effecten.

Sieraden draag ik niet veel, maar mijn favoriete merk is wel duidelijk. Swarovski sieraden van La Moon.nl. Daarnaast ben ik ook regelmatig op Ebay te vinden, op zoek naar leuke hebbedingetjes of gewoon, lekker aan het window shoppen.

Mijn favoriete blog feestdag is Halloween. Een perfect excuus om horror verhalen te verzinnen. Over horror gesproken, ik ben een ramp op pootjes, dus fail staat er ook tussen. Waarom “groen” er tussen staat weet ik niet. Zo groen is mijn blog ook weer niet? Ten slotte Moleskine. Dat is een merk notitieboekjes. Niet van echte mollen huid gemaakt hoor, maar wel heel tof. Ik hou van notitieboekjes.

Tag staat er ook tussen zie ik nu. Ja, die doe ik wel eens. Vragenlijstjes. Hou ik ook van. Maar niet van die stomme enquêtes. Alleen het woord al. Zo’n typisch hoe-typ-je-dat-in-godsnaam-ook-alweer-woord. Vandaag is tag weer een tag, want tsja, daar ging dit logje immers over, alleen dan op een andere fiets.

Comments

Taggety Tag — 2 Comments