Tattoo Update

Ik had nog beloofd om een update te plaatsen over mijn tattoo. Zier hier het eerste artikel.

De tattoeëerder beweert echter dat ik heus wel terug kom voor nieuwe inkt. Wat een optimistisch vrouwtje is het toch.”

Ze kreeg gelijk. Mijn moeder, die dezelfde tattoo heeft, moest bijgewerkt worden. Ik ging mee en de tattoeëerder vond dat de mijne eigenlijk ook wel moest.  Ik was de pijn alweer vergeten en ach, bijwerken, dat zal wel meevallen… toch? Ehm… niet echt. Maar zoals ik al eerder zei, ben ik enorm kleinzerig. Inmiddels zijn we weer weken verder en is mijn tattoo helemaal genezen en klaar. En ook al is hij niet klaar, ik laat me niet weer neppen en het bijwerken.

De vingerafdruk fragmenten zijn niet erg opvallend, maar je ziet ze wel zitten. Het is nu ook duidelijk een roos en geen kunstzinnige blauwe plek meer. Om dat gemis aan te vullen ben ik blijkbaar ergens tegenaan gestoten, want er zitten inderdaad twee lichte blauwe plekken bij de roos. Ik ben inmiddels ook gewend aan de tattoo en hij voelt nu ook als deel van mij. Ik ben er erg blij mee, maar natuurlijk niet met de reden. Ik denk wel dat ze hem mooi had gevonden.

Comments

Tattoo Update — 1 Comment

  1. Het laatste stukje is prachtig, ik denk dat zij hem ook schitterend vond. Hij ziet er goed uit, ben trouwens wel benieuwd of je ooit nog een nieuwe tattoo neemt. Gewoon eentje erbij. 🙂
    Cynthiiaa recently posted..Halloween overzicht!