Teenbeugel Update

[Lees deel 1 van het pedicure avontuur hier]

Ik ben inmiddels al 8 weken teenbeugel vrij aan de linkervoet en bij de laatste afspraak is mijn rechtervoet ook vrijgesproken. Nu is dat al 1 keer eerder gebeurd, maar helaas viel mijn grote teen in de herhaling en moest die weer even opnieuw in het ijzer. Ik hoop dat mijn nagels op het rechte pad blijven en niet opnieuw ingroeien.

Mijn tenen zijn in goede staat, al vind ik de grote teennagels er niet zo mooi uit zien. De ijzerdraad staafjes worden vastgezet met acryl en dat laat altijd “lelijke” nagels achter na verwijdering. Nou ja, ze zijn in ieder geval gezond. Ze doen niet meer pijn. Dus dat is al een vooruitgang.

Ik heb geen last gehad van de beugeltjes tijdens het dragen en het aanbrengen was niet pijnlijk (maar ook niet bijzonder prettig bij een al ge├»rriteerde huid). Ik blijf terug keren naar mijn pedicure om in elk geval de grote nagels bij te houden. Als ik ze verkeerd knip, groeien ze misschien weer in. Daarnaast is ze begripvol voor mijn angst en kleinzerigheid en werkt ze hygi├źnisch. Een paar jaar terug had je me nooit wijs kunnen maken dat ik vaste klant zou zijn bij een pedicure uit vrije wil.

Deze tekst bevat veel schuine tekst. Ik ga de zomer in ieder geval weer optimistisch tegemoet met mijn voeten, hoewel ik ergens wel bang ben dat het weer verkeerd gaat. Daar gaan we maar niet vanuit. Mijn slippers staan al klaar. Nu het weer nog.

Comments are closed.