Tellsell, Astro TV etc.

Ik wil een ahh bra, een body massager en alle andere producten die Tell Sell me wil verkopen. Rhonda vraagt aan mij of ik ook altijd zo’n last heb van irritante beha’s en of ik het ook zo moeilijk vind om beha’s te kopen. Ik kijk op van mijn huiswerk. Dat doe ik graag overigens. Alles om maar geen huiswerk te hoeven maken. Ik verkies huiswerk enkel boven schoonmaken, maar daar blijft het bij. Tell Sell verkoopt daar ook gave dingen voor, trouwens. Supersonische moppen en zo. Maar goed, ik dwaal af. Rhonda vroeg dus of ik ook ruzie had met mijn beha en het antwoord is een volmondig ja! Sinds ik aangekomen ben is het vinden van een beha van een goede beha hopeloos. Ik struin alle winkels af en martel mezelf met diverse bustehouders in diverse maten, maar geen van allen willen werken met mijn dames. Helaas. En nu lijdt ik pijn. Mijn inner dramaqueen zou bijna in tranen uitbarsten. Maar Rhonda, die lieve Rhonda, heeft De Ideale Oplossing: the Ahh Bra. Spreek uit met veel gevoel voor drama alsof iemand net heeft aangeboden om een jaar lang je huiswerk/schoonmaakwerk te doen. Aaaaaaaaaaaahhhhhh bra. De Ahh bra ca da bra. Een topje met ingenaaide ondersteuning. Geen haakjes, geen etiketjes, geen beugels en te koop in allerlei kekke kleuren. Ze zijn te dragen als top, onder je gala jurk, je kan er meerdere over elkaar dragen, ze zijn er voor dames met elke maat, ze zijn ge-wel-dig. Zoveel was duidelijk aan het einde van de commercial. En ik moest er ook één. Nee, nee, als ik NU zou bellen, moest ik er zelfs drie. Mijn leven zou nooit meer compleet of comfortabel zijn, tenzij ik een ahh bra aan zou schaffen. 70 euro’s per stuk. Ik zag mijn portomonnee al uit mijn tas springen en hard wegrennen. Ik moet ook zo’n ontharingsapparaat, een supersonische mop, een deluxe oven-magnetron-grill-ding-in-één, een ab trainer, een body massager, de gezichtscrème. Ik zou er diep van in de schulden raken. Nu staat Astro tv er op. Ik wil ook een reading en engelenkaarten ontvangen. Ik moet ook weten of ik paranormale gaven heb. Ik ben enorm gevoelig voor Tell Sell reclames en alles wat erop lijkt. Zet me een half uurtje voor de televisie en ik wil het product, wat het ook is, hebben. Hoe langer en hoe vaker ik dergelijke reclames bekijk, des te meer ik er in ga geloven. De spreuk is na een tijdje ook weer uitgewerkt en dan besef ik dat het allemaal troep en pure oplichterij is. Maar gedurende de commercials ga ik er dus eventjes echt in geloven en na een tijdje heeft de meneer of mevrouw me volledig overtuigt. Ik moet het aangeboden product of de aangeboden dienst kopen en wel NU. Ik woon niet in een kartonnen doos onder de brug met drie ahh bra’s aan. Dat heb ik te danken aan mijn luiheid. Tell Sell, Postal Gold, Astro TV, ze hebben allemaal één ding gemeen: je moet er eerst heen bellen / sms-en. En om dat te doen, moet ik mijn telefoon pakken. Ik heb een mobiel uit de prehistorie. Ik ben nog zo’n speciaal geval dat nog niet is vergroeit met haar mobiel. We zijn dus regelmatig gescheiden en ik ga echt niet helemaal opstaan en naar boven lopen. Kom op nou. Nee, ik ben een luiaard die liever vergroeit is met een bank of stoel (in mijn vrije tijd). Een typische couch potato. Bespaart me een hoop troep en een hoop geld.

Comments

Tellsell, Astro TV etc. — 2 Comments

  1. Lang leve de luiheid! Ik hoef al die troep niet, vroeger wel. Maar ja, ik vind het nu echt onzin. Alsof dat spul echt werkt. Ik wordt minimalistisch. Nu eerst al die troep opruimen die boven op mijn kamer ligt.
    Nurchamiel recently posted..HIATUS Again

  2. Ja, ik ben niet gevoelig voor alle verkooptrucs van Tell Sell. Maarrr ik kan zo een uur zitten kijken naar die uitzendingen. En dat komt gewoon omdat iedereen zo ongelooflijk gelukkig is met zijn of haar super mop, Ahh Bra, Ab Circle Pro en weetikalwat dat ik er helemaal vrolijk van word. Al die gelukkige lachende mensen werken ontzettend aanstekelijk. Als ik een kwartiertje Tell Sell heb gekeken ben ik zelf ook helemaal gelukkig.