The Body Shop #44 Golden Meadow

The Body Shop verkoopt oogschaduw single’s van 1.4 gram die 10 euro per stuk kosten. Ik vond ze er super klein uit zien en de prijs dus te duur. Maar de grootte van de pan komt overeen met M.A.C. (1.5 gram, 15 euro). De kwaliteit is zeker net zo goed van bepaalde tinten. Golden Meadow is een prachtige duochrome. Het pigment is erg goed en de substantie is absoluut niet brokkelig. Ik wil er nog veel meer! Haha :D. De oogschaduws bevatten vitamine E en marula olie. Golden Meadow is een groentint met een gouden gloed. Echt prachtig!

De swatch doet de oogschaduw geen recht. Ik kreeg de kleur niet goed op de foto. In het echt is de kleur groen wat feller met die mooie gouden glans eroverheen.

De ooglook is gemaakt met The Body Shop #44 Golden Meadow en M.A.C. Club. Ik heb Urban Decay Primer Potion als basis gebruikt. ‘s Avonds laat zat de oogschaduw er nog prima op. Op deze foto met flits zie je de gouden gloed beter. Prachtig kwalitatief goed oogschaduwtje. Aanrader!

Comments

The Body Shop #44 Golden Meadow — 3 Comments

  1. Even denken… Volgens mij heb ik 44 ook. Ik heb hem uit de verpakking gehaald en (met pan er al aan) in een z-palette gestopt. Het is echt eyecandy!
    Nurchamiel recently posted..Hello 2011