The Bodyshop Deodry

Dit is hem dan, mijn favoriete deodorant. Toen ze net uitkwamen waren er positieve reviews en toen ik een keer The Body Shop binnen liep, besloot ik ze te proberen. Ze roken alleen al zo lekker. Ik wist alleen niet meer welke nou het beste werkte (de stick), dus ik naam de blauwe roller mee. Die werkte wel oké en rook vooral heerlijk. Toen de roller op begon te raken, wilde ik een stick proberen. Ik probeerde de groene. Wederom een lekkere geur en het ging het zweten meer tegen dan andere deo’s die ik heb geprobeerd. Ik transpireer heel veel, dus voor mij is het al heel wat als de hoeveelheid wordt terug gedrongen. Soms kan ik een shirt zelfs twee dagen aan. Dat kon ik voorheen niet, omdat ik er in gezweet had. De deo gaat ook best lang mee en is niet zo ontzettend duur. Je betaalt 5 euro voor een nieuwe verpakking en 4 euro voor een refill voor de roller.

Ik gebruik momenteel nog mijn groene stick. Die is nog lang niet op. Maar ik heb geen ov meer en besloot op mijn laatste ov dag nog even een back-up op te halen. De roze dus, want die geur heb ik nog niet gehad. De Deodry’s verrichten geen wonderen en het zweten houdt niet ineens op, maar het heeft bij mij wel het zweten verminderd. Ik heb al veel deo’s en anti-transparants geprobeerd, maar deze vind ik echt fijn. De deo bevat wel alcohol. Ik merk echter niets van irritatie als ik de deo aanbreng na het scheren.

Hebben jullie een holy grail deodorant / anti-transparant?

Comments

The Bodyshop Deodry — 4 Comments

  1. Jup, deze. Heb er al bijna twee rollers versleten en er ligt nog ergens de stick. Love it! Handig en werkt goed!

  2. klinkt goed, ik had ze wel eens zien liggen. Erg fijn dat je er minder door transpireert, maar ik heb er sowieso niet zo veel last van en dan ga ik toch liever voor een goedkopere 😉

  3. Ik heb toen deze deo’s ineens overal genoemd werden als goede deo ook een keer de blauwe stick geprobeerd, omdat ik ook behoorlijk zweet en dus ook nooit 2 dagen hetzelfde shirt aan kan.. Ik had alleen niet het idee dat het echt zo geweldig werkt, aan het eind van de dag ruik ik (nouja, vooral mn shirt) naar de geur van die deo met zweetlucht er doorheen (niet heel extreme zweetlucht ofzo, maar iig genoeg om niet datzelfde shirt nog een dag aan te trekken).. Dus ik ben eigenlijk nog steeds op zoek naar een echt hele goedwerkende deo