The good times #2

The good times #1.

 • Sem leren doodliggen wanneer je “pang” roept. Wederom een hit onder mijn familieleden. Hij kan ook op commando om mijn been heen lopen. Sem is vrij ongeduldig met leren en dat geld ook wel voor mij, vandaar dat ik maar één noemenswaardig truukje per jaar kan noemen. :p
 • Glamour Por Favor is officieel 1 jaar oud. Ik ben het vergeten te vieren, maar goed, als nog: gefeliciteerd blogje van me!
 • Tsuki’s hoofd toegetakeld bij Roos, terwijl zij mijn Moleskine onder handen nam. Tsuki heeft inmiddels weer een schoon gezicht en Roos haar kunstwerk prijkt nog trots in mijn schetsboekje. Nee, ik scheur het er niet uit. 😉
 • De ballen bijeengeschraapt om voor Halloween toch een verhaal te publiceren.
 • Handgeschreven brieven schrijven en ontvangen van en naar Simone, die in Amerika zit. Ondanks dat niet alles aan is gekomen, toch wel leuk en old skool.
 • Het ontdekken van fat positive blogs, sowieso beter voor mijn zelfvertrouwen.
 • Vanwege mijn persoonlijke omstandigheden kon ik me er niet toe zetten om een heel boek uit te lezen… Tot dit jaar! The Hunger Games heb ik helemaal uitgelezen en ik wil de overige twee delen ook nog uitlezen.
 • Ik heb een kerkuil vastgehouden op de EFF.
 • Ik heb een naaiproject tot een goed einde gebracht: een knuffeltje voor Jan. Nou ja, het is wel een knuffel voor de sier, want mijn naaikunsten zijn niet bijster goed. Met “tot een goed einde gebracht” bedoel ik eigenlijk dat het knuffeltje in elkaar zit en dat ik het heb afgemaakt.
 • Ik heb mijn kamer opgeruimd. Waarom dat bij the good times staat? Ik haat opruimen, dus het feit dat ik mijn kamer ein-de-lijk een keer heb uitgemest is een wereldwonder. Helaas is de troep zich weer aan het verzamelen. Nou ja, dan kan dit onderdeel  in 2012 weer op de lijst, als de wereld niet vergaat.
 • Ik heb een Day Zero Project doel alsnog gehaald: een keer mee rijden op een motor. Dat was inderdaad zo leuk als ik dacht dat het was.
 • Mijn overgrootopoe had voor haar verjaardag al haar kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen met diens kinderen uitgenodigd. Natuurlijk was het leuk om opoe weer eens te zien, maar het eten was ook hemels. Sushi…
 • Steun uit onverwachte hoek ontvangen. <3

Comments

The good times #2 — 2 Comments