The good times

 • De “fotoshoot” met mijn vriendin Angela. Ik vond heel leuk om voor model te spelen. Erg jammer dat er geen enkele goede foto uit is gekomen, maar ik heb zeker lol gehad die dag. Angela kon lekker oefenen. We hebben haar hond Bobby bang gemaakt, want die ziet mij liever zonder make-up.
 • Mijn eerste keer fysieke contact met mijn grote liefde Coco.  Coco is de dwergpapegaai van Angela en ik ben erdoor geobsedeerd. Coco is namelijk een hele mooie dwergpapegaai en zijn foto hangt dan ook boven mijn bed. Echt. Gelukkig beet Cootje me niet. Helaas heb ik geen fotografisch bewijs.
 • Uit eten gaan met vriendinnen Funda en Simone bij Safak. We hebben heerlijk ranzige treinverhalen gedeeld en later een cocktail gedronken bij El Popo. Funda wordt na één drankje al dronken. Simone was zo slim op op hakken te komen, ondanks de sneeuw. Dus we hebben wel weer gelachen.
 • Het gevoel van euforie toen Sem eindelijk leerde omrollen. Trots als een pauw filmde ik het truukje en liet ik het hem aan mijn gezinsleden zien. Die ook als een gek begonnen te roepen en te filmen. Sem werd de ster van het jaar.
 • Les krijgen van Polly zodat ik een liedje leerde spelen op de gitaar.
 • Natuurlijk de geboorte van Glamour Por Favor. Duh!
 • Het “winnen” van het Memento Mori palette op Ebay.
 • De zwangerschap en de geboorte van een gezond kindje van mijn internet kennis Sandy. Ik ben totaal niet van de babies, maar ik was superblij voor haar.
 • Samen met Angela en mijn moeder naar de Elf Fantasy Fair gaan. Toegegeven, ik had wel even een diepe inzinking toen het feest niet dreigde door te gaan, maar uiteindelijk is het wel een topdag geworden.
 • Alle lieve kaartjes, tweets, emails en smsjes die ik gekregen heb. Ik heb hele lieve mensen in mijn leven. O.a. Funda, Simone, Angela, Polly en Roos.
 • Niet bepaald leuk, maar ik heb een hele maand geen chocola gegeten. Ik ben een enorme chocoholic, dus dat was een enorme opgave. Gek genoeg stierf de zucht naar chocola op een gegeven moment. Ik was heel trots toen het me gelukt was. Toch eet ik nu wel weer chocola. Tsja.
 • Met mijn broertje en een aantal keren met mijn vader naar de bios gaan. Geen ruzie, geen gezeur. De film zorgt voor een familiemoment dat gekoesterd kan worden. 😛
 • Die ene avond met Funda en Simone, waarbij veel gefilmd is. Wat hebben we gelachen! De filmpjes bestaan nog, maar ik durf ze alleen privé te kijken, aangezien de imitaties die we daar doen, niet voor andermans ogen geschikt is.
 • Op dit moment beseffen, dat ik ondanks alles, toch nog meer momenten zou kunnen op noemen, maar dat alleen niet doe, omdat dit logje dan drie meter lang wordt.

Comments

The good times — 11 Comments

 1. Wat een leuke momenten, ik ben stiekem wel nieuwsgierig naar die filmpjes haha 😉
  Oh en goede voornemens voor 2011
  – Weer naar de EFF en misschien zelfs wel verkleed!
  – Minimaal weer één fotoshoot!

  Jij nog ideeën? 😉
  Fijne jaarwisseling!
  Angela recently posted..Film- Easy A

 2. leuk lijstje 😀 (zwaar verbaasd dat ik mezelf tegen kwam, lol :P) goed dat je een maand geen chocola gegeten hebt, nu nog een keer proberen, en dan volhouden 😀 (of wil je nog steeds je figuur goed onderhouden? :P)

  en happy new year meis 😀 dat 2011 een geweldig jaar voor je mag worden <3

  • Ik ben er nu alleen maar nog meer overtuigt dat ik chocola niet op wil geven. Ik hoef het niet perse in grote hoeveelheden, maar ik moet het af en toe gewoon wel even eten, sowieso. Gelukkig is het in beperkte mate goed voor je (natuurlijk geen hele repen en alleen puur).

 3. Wat een hoop leuke ‘good times’ momenten heb je gehad, heerlijk zeg! En leuk om te lezen dat ik (of eigenlijk, Ruben) je een good time heb kunnen bezorgen 😉

  Een heel mooi 2011 gewenst met hopelijk nóg meer goede momenten!
  Sandy recently posted..Terugblik 2010

 4. Eén van mijn goede voornemens is dat wij vaker leuke dingen gaan doen. Naar mijn mening hebben we (vooral de laatste maanden) veel te weinig afgesproken. Dus bereid je maar voor op nog veel meer lol!

 5. My good times… Dat zou waarschijnlijk mijn examen zijn. Ik was zo blij dat ik mijn rijbewijs had. Verder vond ik 2010 maar een beetje een rotjaar.
  Nurchamiel recently posted..Hello 2011