Trind Nailrepair Natural

Ik kocht de Trind Nailrepair voor afgerond 13 euro bij de Etos op aanraden van Debbie van Lushious Beauty. Het is een nagelversterker. Ik had last van lucht onder de nagels en verkleuringen. Trind zou zijn hoge prijs waard zijn en ik besloot Debbies advies op te volgen en voortaan Trind Nailrepair als basecoat te gebruiken, precies zoals Wendy (Wenvers) dat ook deed. Inmiddels zijn we meerdere applicaties verder en kan ik eindelijk een mening geven.

Formaldehyde is een giftige en waarschijnlijke kankerverwekkende stof en daarom moet je, je nagelriemen beschermen. Het zou je nagels beschadigen, lees ik op internet, maar dan zouden ze het niet in een nagelversterker stoppen.

De gebruiksaanwijzing volg ik niet. Ik gebruik Trind Nailrepair als basecoat.

Mijn nagels waren superkort, omdat ik ze kapot had gemaakt door dagelijks een slechte basecoat en nagellak te dragen en vaak van nagellak te wisselen. Inmiddels zijn we een tijdje verder en heb ik diverse nagellakjes gedragen en allemaal fellere kleurtjes ook. Ik heb geen last van verkleuringen meer, mijn nagellak schijnt langer te houden, mijn nagels zijn veel sterker en nu eindelijk ook weer mooi lang. Yay voor Trind!

Ik lak mijn nagels voortaan wel op de goede manier. Dus ik lak niet tegen de nagelriemen aan (althans, dat probeer ik). Zo is alles veilig en kun je net als ik mooie en sterke nagels kweken. Mijn nagels zijn weliswaar harder, maar niet knoerhard. Dat is maar goed ook, anders zou stoten en dergelijke verrekte zeer doen. Ik heb dankzij deze positieve ervaring met Trind ook de Nail Balsam gekocht om te proberen.

Mijn nagels zijn ingesmeert met S.O.S. Nailbalsem van Essence. Verder heb ik niets op. Ik geef mijn nagels nu even een paar dagen vrij. 🙂

Comments

Trind Nailrepair Natural — 4 Comments

 1. Klinkt goed! Ik heb nog niks van Trind geprobeerd (word lichterlijk afgeschikt door de prijs) maar heb er al veel goeds over gehoord!
  Marjolein recently posted..BlogLovin’!

 2. Trind is super en ik gebruik ook deze lak als basecoat. Nooit meer last van gele nagels gehad. En damn, ik wil ook graag zulke lange nagelbedden!

  Maar goed. Formalaldehyde behoort tot de catagorie van de aldehydes, wat – inderdaad – zeer gevaarlijke stof is. Desondanks is het nog niet verboden (maar ik hoop dat het niet zo blijft), hier: http://www.800mainstreet.com/formaldehyde/From-cosmetics.html is nog meer info erover. Maar goed. De stof is eigenlijk een neuro-something stof wat betekend dat het je zenuwen en je hersenen kan aantasten. (En dat is ook de reden waarom ik dus bezig ben om mijn stash te “vernieuwen”, met merken die geen formaldehyde, tuoleen en DZP bevatten, zoals Herome, maar nog belangrijker: KOH!)
  Nurchamiel recently posted..Les 15- Koningin van Pentagrammen

 3. Ik gebruik het zelf ook en mij werd laatst verteld dat je het niet langer dan 2 weken moet gebruiken. Je moet het echt als een kuur zien, want als je het te lang gebruikt worden je nagels weer te hard en gaan ze alsnog afbreken 🙂
  Serberry recently posted..FOTD- Face of the other day

  • Ja, dat is als je het echt als een kuur gebruikt en dagelijks op doet en dan weer verwijderd. Maar als je het als een basecoat gebruikt, dan gebruik je het wekelijks i.p.v. dagelijks en dan wil het wel. Hoewel het sowieso slim is om je nagels af en toe wat rust te geven tussendoor.