Tsuki Face-up #2

Dit was poging 1 op dit gezichtje. Tsuki heb ik gekregen van Roos en het is een Fairyland Littlefee Female Chiwoo faceplate. Ja, een hele mond vol. Maar goed, het is dus geen complete pop, alleen een gezicht. Ik heb de naam maar gewoon gehouden. Ik gebruik haar om face-ups op te oefenen.

Ja, ze kijkt scheel. Ik kreeg de ogen er maar niet goed in. Het was ook enkel voor de foto en eigenlijk zijn de ogen te klein, waardoor ze een beetje creepy kijkt. Dit is pastel met aquarelpotlood.

Nog een foto. Het is nog altijd verre van perfect, maar er komt vooruitgang. Wimpers en oogschaduw vind ik het moeilijkst, op de voet gevolgd door lippen. De blush, sproetjes en wenkbrauwen vind ik wel redelijk, al kunnen zeker de wenkbrauwen nog beter. Inmiddels is Tsuki alweer schoongemaakt, opnieuw toegetakeld en weer schoongemaakt. Dus stay tuned voor deel 2.

Comments

Tsuki Face-up #2 — 1 Comment

  1. Ze kijkt niet scheel hoor, althans ik vind van niet! Ik vind haar oogschaduw mooi geblend, beetje smokey om te zien, ook gorgeous met haar wimpers trouwens. Je gaat de goede kant op! Ben benieuwd naar deel 2.
    Cynthiiaa recently posted..FOTD: Shiny Meteor.