Tsuki Face-Up #3

Dit was poging 1 op dit gezichtje en hier poging 2. Tsuki heb ik gekregen van Roos en het is een Fairyland Littlefee Female Chiwoo faceplate. Ja, een hele mond vol. Maar goed, het is dus geen complete pop, alleen een gezicht. Ik heb de naam maar gewoon gehouden. Ik gebruik haar om face-ups op te oefenen.

Dit is de derde face-up op Tsuki die goed genoeg was om online te komen. Verbeterpunten? Genoeg. Wederom de oogschaduw. De wimpers moeten echt dunner en de lippen mogen wel meer diepte krijgen. Dit keer kijkt ze minder scheel.

De rechter wenkbrauw (voor de kijker) ging meestal goed en de linker werkte niet mee, waardoor ik de rechter bij moest werken en nou ja, van kwaad tot erger. Ik ben best tevreden, maar heb nog een lange weg te gaan.

Comments

Tsuki Face-Up #3 — 1 Comment