Tweekleurige legging ftw

Een erg blije pose, want ik wilde mijn legging op de foto hebben. Ik heb speciaal een kortere rok bestelt in het zwart zodat de legging nog beter tot zijn recht komt. Ik wilde al zo lang een tweekleurige legging/maillot/panty en ik vond mijn ideale kleurencombinatie op Domino Dollhouse. Ik bestelde 3xl, maar dat was veel te groot. Ik had beter 1x of 2x kunnen nemen… Nou ja, boeien, dan hijsen we hem maar vaker op.

De legging is van katoen en rekt heel goed mee. Bestel dus je eigen maat of kleiner, maar niet groter (zoals ik). Normaal leg ik liever geen accent op mijn kuiten, maar wanneer ik bepaalde beenmode heel mooi vind, dan heb ik er schijt aan. Ik draag verder een jurk van Evans en de ketting heb ik gekregen. Domino Dollhouse is een plus size webshop. Heb je een kleinere maat? Probeer dan American Apparel.

Comments

Tweekleurige legging ftw — 1 Comment