Twilight Nails

Wat ik droeg naar The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 2? De nagellakjes van Essence’s Breaking Dawn Part 2 collectie natuurlijk! Ik ben er een beetje laat mee en ze zijn nu uitverkocht, maar goed, ik laat ze toch zien.

Edward, Jacob, Alice en weer Edward. De gouden kleur heb ik niet, want die sprak me niet aan. Vampy kleurtjes zijn meer mijn ding. De lakjes hebben glass fleck micro glitter in verschillende kleurtjes. Ze komen het best tot hun recht in zonlicht. In de schaduw lijken ze zwart.

Edward’s Love is zwart met zilveren en gouden glitter, Jacob’s Protection is donker blauw met blauw en paarse glittertjes en Alice Had A Vision Again is donker paars met paars en roze glitter. Funfact: Edward’s Love is een iets donkere versie van Essence Gold Old Buffy met meer zilveren deeltjes dan goud. Klik voor een foto. Als je twee naast elkaar zou dragen zou je weinig verschil zien. Ik nam Edward’s Love toch mee, omdat ik Edward een leuk personage vind.

Comments

Twilight Nails — 1 Comment

  1. Wauw, hot stuff! Ah joh, ze zijn mooi genoeg om te showen lady! Ik weet wat je bedoeld, daarom zou ik ook Edward hebben meegenomen. Jacob vond ik ook leuker worden, toen hij zeg maar zich aansloot bij het pack van de weerwolven. Jammer dat Edward zijn lokken heeft geknipt, want met die wilde coupe was hij toch net iets leuker. 😀