Uitvinder gezocht

1. Kabel troep. Er zijn wel oplossingen om kabels op te bergen, maar wat nu als je de kabels wel in gebruik wilt hebben, twee linkerhanden hebt en toch geen kabel spaghetti wilt zien?

2. Een bed koeler. Er bestaat wel een bed warmer, waarom geen bed koeler? Airconditioning? We hebben ook verwarming. In de zomer heb ik graag een koel bed. Ik wil een bed koeler.

3. Ik ben lui. Heb niet altijd zin om met de hond te spelen. De hond verveelt zich echter ook wel eens. Een speeltje dat wat kan hebben, niet gevaarlijk is en uit zichzelf wegrent? Ja dat lijkt ons wel wat.

4. Een nep hoge hak. Zodat het lijkt alsof je elegant op je killerheels loopt, terwijl je in werkelijkheid heel comfortabel op “sloffen” loopt.

5.  Wenkbrauwhars templates waar al een wenkbrauwvorm in zit. Zodat je simpelweg de template rond je wenkbrauw plakt en alle ongewenste haren in één keer weg kan halen. En dat het dan ook werkt.

6. Semipermanente eyeliner en wenkbrauwstiften. Zodat je slechts één keer per week (of zo) je ogen en wenkbrauwen hoeft te doen. Met ongevaarlijke inkt dat tijdelijk in je huid trekt en vanzelf weer oplost.

Hebben jullie nog briljante ideeën?

Comments

Uitvinder gezocht — 5 Comments

  1. Die eerste bestaat toch al, de kabelgoot?

    Zelf heb ik geen goede ideeën. School zorgt ervoor dat ik niet creatief bezig kan zijn.
    Nurchamiel recently posted..A thousand times sorry!