Unboxing Michi

Op 3 mei kwam er een doos van het Koreaanse bedrijf Luts binnen. Wetende wat er in zat, vond ik het jammer dat zijn pruik nog niet was binnen gekomen, maar wonder boven wonder werd die op dezelfde dag geleverd. Michi heet het schattige antropomorfe leeuwtje. Hij is een Luts Zuzu Delf Lio die al een tijdje op mijn wishlist stond.

Het was mijn eerste keer via het bedrijf zelf te bestellen, in plaats van via een agent. De ball jointed doll werd vrij snel geleverd. Ik had ook alvast een outfit mee bestelt zodat hij in ieder geval iets had om te dragen. De klauwen maken het kleding aantrekken vrij lastig en hoewel hij Blythe kleding past, is hij wat dikker, wat tot ruzie met drukknoopjes leid.

De magneten voor zijn oren en staart zijn gelukkig vrij sterk. Hij is 20 cm groot, wat ik nog een prettige grootte vind. Net niet te klein. Op de foto heeft hij zijn default oogjes nog in en geen face-up. Hij is nog onder constructie. Op het moment van typen zijn het gezicht, staart en oren klaar qua beschildering. De klauwen moeten nog. Dan komen er natuurlijk ook weer nieuwe foto’s.

Michi’s personage is een mutant. Hij is het resultaat van een genetisch experiment waarbij menselijk dna, leeuwen dna en tonkinese katten dna bij elkaar werden gevoegd. Het resultaat was een antropomorf wezentje met leeuwen trekjes en de pointed kleuring van een tonkinees. Ja, iemand had teveel fantasie hier. 😛

Comments

Unboxing Michi — 2 Comments

  1. Bij die eerste foto dacht ik ‘huh dat ziet er raar uit’ maar op die tweede foto vond ik ‘m eigenlijk best schattig ^____^