Unpopulair Opinion Challenge

Ik zag dit op Tumblr en besloot het te vertalen en antwoord te geven op alle vragen. Enjoy.

1. Televisie programma’s waar je niks om geeft.
Wegmisbruikers, het voetbal theekransje waar mijn vader altijd naar kijkt, voetbal, kookprogramma’s, afval programma’s, realityshows in de trant van Jersey Shore.

2. Muzikanten waar je niks om geeft. 
Dat zijn er heel veel. O.a. Nederlandstalige volksmuziek, Coldplay, One Direction, Muse etc.

3. Beroemdheden waar je niks om geeft.
The Kardashians, Paris Hilton en meer van dat soort mensen. Beroemd om… ja, waarom eigenlijk? Zingt het, acteert het? Oh alleen als gevolg van beroemd zijn? Ehm…

4. Een hobby die je niet “snapt”.
Postzegels of knopen verzamelen, reborns (levensechte baby poppen, super eng), bronies (volwassen kerels die fan zijn van My Little Pony) en vast nog wel meer.

5. Een gewoonte die je walgelijk vind.
Nagels bijten!

6. Een vak op school die jij wel leuk vond, terwijl iedereen er altijd over zat te zeiken.
Filosofie. Op de basisschool moesten we elke ochtend Bijbelse verhalen luisteren en op een keer moesten we opschrijven wat we nog wisten, omdat de school vermoedens had, dat niemand oplette. Ik schreef een eind weg, terwijl de meeste kinderen een alinea of twee hadden.

7. Je favoriete huishoudelijke klusje.
Hondenstront uit de tuin scheppen, mits het “goede” stront is en op nummer twee: de witte was.

8. Populaire video games die jij maar “meh” vind.
Ik speel geen video games.

9. PC of MAC?
Trouwe PC gebruiker hier. Ik heb niet specifiek een hekel aan MAC of andere Apple producten, maar wij hebben gewoon een PC en nou ja, dat bevalt prima.

10. Een sport die je niet leuk vind.
Ik haat sport, maar zowel qua kijken als qua doen, vind ik voetbal het ergst.

11. Een sport die je wel leuk vind.
Ik haat dus sport, maar als ik iets moet kijken, dan kijk ik graag naar boksen of (ijs)dansen.

12. Televisieprogramma’s die jij wel leuk vind, maar de rest niet.
Spokenprogramma’s en programma’s over moordenaars. Zoals “A Haunting” (TLC) en “Blood Relatives” (Investigation Discovery).

13. Muzikanten die jij wel leuk vind, maar de rest niet.
Dat zijn er vast ook heel veel. Ik vind bijvoorbeeld enkele nummers van Otep leuk die andere mensen maar “eng” of “ziek” vinden.

14. Een hobby die jij leuk vind, maar waar anderen grappen over maken / verontrustend vinden.
Dat moet wel mijn ball jointed dolls hobby zijn.

15. Een gewoonte die jij hebt, die andere mensen vreselijk vinden.
Wiebelen met mijn voeten.

16. Een vak op school die iedereen leuk scheen te vinden, maar jij niet.
Gym. Ik haatte het.

17. Een huishoudelijke klusje dat je extra veel haat.
Was opvouwen (ik doe het altijd verkeerd en vind bijv. spijkerstof niet fijn aanvoelen).

18. Video games die je leuk vind, maar die je misschien niet zou moeten spelen.
Ik speel geen video games, maar ik vind de Rinmaru aankleed spelletjes (eigenlijk voor jongere meisjes, lol) leuk. Soms speel ik ook van die browser based tamagotchi spelletjes. Ik heb op hyves bijvoorbeeld een tijdje Fishdom gespeeld. Hersenloos vermaak.

19. Jouw crush op een beroemdheid die je zelf misschien niet eens snapt.
Dr. Reid uit Criminal Minds. Hij is magertjes en heeft vaak wallen onder de ogen en alles, maar toch, hij is zo schattig en slim. Het is niet bepaald een crush, maar ik vind dit personage wel leuk. Een echte crush heb ik niet.

20. Vrije zeikplek over wat het ook is, waar je, je op dit moment mateloos aan ergert.
Dan zijn we over twintig jaar nog niet klaar. Ik heb altijd wel wat te zeiken. 😛

Comments

Unpopulair Opinion Challenge — 1 Comment

  1. COLDPLAY!? You break my heart.. pfoei guuurl. Oh, daar houd ik ook van. CSI en shit, maar dan wel de real deal, anders kom je van zo’n koude kermis thuis. Bij CSI Australia zag ik ooit een child die was ontvoerd en vervolgens niets meer wat van vernomen. Laatst schoot het bij te binnen, rond januari en ik ging er eens naar Googlen. Daniel heette hij, achternaam ben ik even vergeten, maar zijn ouders hadden een foundation opgezet speciaal voor hem, heel naar allemaal. Hij ging kerstinkopen doen, maar kwam uiteindelijk niet meer terug, maar ik had al eens eerder gezocht naar hem, maar toen was er niets bekend en in januari zag ik toevallig dat ze zijn stoffelijk overschot hadden gevonden. Via DNA konden ze bekend maken dat het inderdaad om Daniel ging. Zo triest, zo naar, echt afschuwelijk, maar ze wisten nu wel dat hij was overleden. Volgens mij zijn er ook al mensen veroordeeld voor de moord op hem. Ik had ook ooit een keer een stuk over Ted Bundy gezien, creep. Maar als je UPC hebt, dan kan je via de box opzoek gaan naar Zone Reality, some pretty nice stuff. Women behind bars is trouwens ook awesome. Foute woorden gebruik ik. Dit s trouwens wel een verdomd leuke tag iets. :”)