Updates En Zo #2

Ik ben altijd zo origineel met titels bedenken. >.> Maar goed, even wat updates van de afgelopen tijd met foto’s (jawel!). Mijn collage’s zijn minder mooi geworden als bedacht, maar het was ‘s nachts en ik had geen zin meer op opnieuw te beginnen. Ja, ik ben lui. 😛

  • Ik heb mijn haren weer eens geverfd. Dit keer niet met John Frieda, maar met Kruidvat Mousse. Werkt net zo goed, maar is iets goedkoper. De kleur was bruinrood en dat zat ook in de naam geloof ik. Donker bruinrood of zoiets. Mja. Mijn haar is verlost van de uitgroei en heeft weer een leuke rode gloed over zich heen.
  • Sem weet inmiddels hoe laat het is, als ik mijn camera tevoorschijn haal. Ik zei letterlijk tegen hem “doe eens iets schattig” en toen deed hij dit. Een hondenleven is fijn als model. Het maakt eigenlijk niet uit wat je doet. Het is toch vaak “aaaaaaaawh“. Mijn neefje poseert ook uitgebreid voor de camera. Hij is anderhalf, maar zodra hij een camera kan vasthouden, word hij vast opgenomen in het modellenbestand van Instagram. 😉 😛
  • China Glaze For Audrey is een klassieker onder de nagellak verslaafden, dus die moest ik ook een keer hebben. Tiffany blauw en een perfecte match bij mijn dekbedovertrek.
  • Mijn computer / internet / muis doen moeilijk met z’n allen. Dat van de muis is nieuw (je moet hard klikken en vaak), maar soms doet het internet het gewoon niet. Joost mag weten waarom niet. Gelukkig vermaak ik me ook prima met doodlen in Microsoft Paint.
  • Dit is al een behoorlijk tijdje terug, maar ik kreeg van een vriendin een gigantische kaart met Elmo er op en ze had er ook maskertjes bij gedaan van Dr. van de Hoog. Vooral het chocolade masker vond ik prettig. Een restant China Glaze Strap On Your Moonboots (slechtste nagellak die ik ooit ben tegen gekomen) en een volle fles Gosh Orange Drops van vriendin Roos. Ze gaf me ook het gietijzeren miniatuur bankje voor mijn dollies. Het gezichtsmasker bleek na lang nadenken toch van Roos zelf te zijn. Oeps. 😛 De telefoon wou ook op de foto.

  • Stiekem toch mijn dollies er tussen proppen. Muhahahaha.  Allereerst Michi’s volledige look. Vorige week zagen jullie zijn unboxing post. Hier is hij met face up, blushing en zijn eigen oogjes en pruikje.
  • Een welbekende logé is Yaora, nu omgedoopt tot Yeva. Ik heb haar (weer) een face-up gegeven en een pruikje “geverft” met thee. Ze draagt Gioia’s oude ogen. Roos vind haar gelukkig mooi geworden.
  • Gioia is hier thuis de koningin van de make-overs. Ze heeft weer een nieuwe look. Een compleet andere face-up met holografische glitter en een andere pruik. Het outfitje was één van haar eerste. Ze ziet er nu veel meer vampierig uit.
  • Vlad’s “verjaardag” is al geweest en ook Chung-Cha is alweer één jaar bij mij sinds 19 april. Harley is de 28ste “jarig”. Nee deze data weet ik niet uit mijn hoofd, het staat in mijn email remind, omdat ik het wel leuk vind om eraan herinnerd te worden dat dolly x alweer y jaar bij mij is.

Comments

Updates En Zo #2 — 1 Comment

  1. Ah, wat leuk dat Sem kan poseren! Als ik dat bij die van mij doe butst ze mij omver, iets te enthousiast of ze kijkt enorm sarcastisch. :’) Fijn om te horen dat het weer goed met je gaat, althans de update is positief. And gurl, your hair is awesome!