Updates En Zo #3

  • Ik had geen inspiratie en ben dus twee dagen te laat.
  • Sem was jarig op 4 juni, hij is ook 4 jaar geworden.
  • Rode kittens zijn veel te snoezig. Helemaal als ze gaan “mew-en”.

  • Mijn te grote slippers met die oh zo mooie hak, doen pijn en pijn hebben op een koopavond door diezelfde slippers resulteert in een impuls aankoop. Doordat ik een hoge wreef heb (probeer dan maar eens schoenen te vinden) heb ik noodgedwongen Birkenstocks.

  • Ik heb een nieuw naai project: maak een doll sized plooirokje. Vriendin Roos heeft me voorzien van een patroon, instructies, stof en bijpassend garen. Mijn sok jurk was weliswaar goedgekeurd, het bruine garen irriteerde haar mateloos.

  • Toetsenborden voor laptops moeten blijkbaar worden ingebouwd en dat kost veel moeite. Geen klik, klak, klaar. Het argeloos op je bed pleuren en zien hoe mijn reet nietsvermoedend plaats neemt op een stukje ervan, was niet slim. Wij zijn dom.
  • Ik ben sowieso dom, want ik was in een verkooppraatje van een loterij gestonken. Het zou nu opgezegd zijn. Dat hoop ik maar. Ik wil helemaal niet lid worden.


(Bron)

  • Roos houd van dikke huisdieren en haar hamster mag blij zijn dat hij nog uit zijn huisje kan komen. Een wieltje was niet nodig, “want hij doet toch niks en die zijn duur”. Nee, hij heeft niks en ik koop er dan wel één voor je. Mouce houd van mij. En stiekem ook wel van Roos, die hem verwend met lekkers en hem eens per week in een bal rond laat rennen.

Comments are closed.