Updates En Zo #4

 • Imageshack heeft technische problemen en werkt dus niet mee. Geen plaatjes, boehoehoe!
 • Mijn blog wist al welk nummer deze “Updates En Zo” was, voor ik het wist. Outsmarted by a computer. En daarom wil ik dus geen smartphone. Al die slimme apparaten zijn maar eng.
 • Ik krijg misschien een drain en daarvoor moet ik naar de hersenchirurg.
 • Het is snikheet en ik ben niet gemaakt voor hitte. Nooit geweest ook. Ik ben een typische Hollander wat dat betreft. Al kauwend op een plak kaas zit ik te zeuren over alle soorten weer, behalve op die ene dag dat het weer toevallig eens perfect is. Droog, koel en met blauwe lucht. Dan zitten anderen mensen weer te zaniken om meer zon. Ze zijn ook nooit tevreden! Zeikerds.
 • Zelf een hoofd kleien is vet moeilijk en funest voor je prachtig gemanicuurde nageltjes.
 • Om het vertrouwen van je parkiet te winnen, dien je haar te redden van de moordzuchtige hond. Lizzy heeft heerlijk gebadderd en geleerd dat ik haar geen kwaad wil doen.
 • Hostel moest zo’n gore film zijn. Hostel 2 was op tv en die viel mee. Hee, dat rijmt!
 • Ik heb ook Beautiful Creatures gezien en nu wil ik de boeken lezen.
 • Ik heb ook Spirited Away gezien. Mijn eerste, echte anime. Tenzij je de Pokémon film meetelt, dan is het de tweede. Het was nogal trippy en vreemd, maar wel mooi en leuk.
 • Ik heb zelf slofjes gemaakt voor Aziza (mijn ball jointed doll).
 • Ik heb nog een leuke foto van Sem, die ik zal plaatsen, zodra Imageshack weer meewerkt.

Comments

Updates En Zo #4 — 3 Comments

 1. Eh Imageshack, schiet eens op! Ik heb het net nog gebruikt, dus hij doet het weer. 😀 FOTO VAN SEM! Oh gurl, een drain? But that’s fine toch, want dan moet je toch ook niet meer het steeds af te laten tappen? :O