Updates En Zo #6

  • Ik weet het, strak elke woensdag bloggen gaat me niet goed af. Volg mij via Bloglovin! Ik klik er vaak per ongeluk op (de link staat precies onder het inlogscherm van GPF) en eindig aan de computerbuis gekluisterd.
  • Aangezien blogs lezen, niet echt telt als lezen, lees ik ook wel eens boek. Ja heus! Ik heb verrassend snel “Divergent” van Veronica Roth uitgelezen en hoop nu “Insurgent” (het vervolg) voor kerst te krijgen. Het boek had ik al eeuwen liggen, maar pas sinds kort ben ik er ook daadwerkelijk in begonnen.

  • De kerstboom staat er weer. Ik hou er van. Ik heb bij Tuinland een nep kaars gekocht met ronddraaiende glitters er in. Kleurtjes, lichtjes, yay! Alleen staan alle meubelen nu verkeerd, maar ja, kleinigheid hou je.
  • De kerststal en andere tierelantijntjes (scrabble woord?) moeten allemaal nog morgen. We hebben netjes gewacht tot na 5 december, omdat 6 december mijn neefje zijn cadeautjes op kwam halen.

  • Mijn zeemeerminnenstaart is eindelijk gearriveerd en het lijkt er op dat het bovenlichaam dat ik ervoor bestelt heb, gaat passen. Nu moet het andere eind alleen nog arriveren, tezamen met haar pruik. Oh en ik moet nog een topje maken. Poging 1 was een epic fail.
  • Haar stoel is nog steeds work In progress. Tot die tijd, bewaakt Michi het met zijn leven. Aziza is al helemaal in de kerst stemming met haar wijnflesjurkje. Ja, dat bestaat. Een wijnflesjurkje.

Comments are closed.