Updates En Zo

 • Blijkbaar doet mijn website het af en toe spontaan niet en doet zelfs bloglovin’ moeilijk, terwijl bij mij alles prachtig binnen komt. *Confused*
 • Ik heb nu de nieuwe versie van mijn oude thema in gebruik en ziedaar, de sidebar blijft rechts in beeld staan, waar hij thuishoort. Dank aan de forumleden, die mij daarop gewezen hebben.
 • Ik ging naar Beverwijk en heb nu een heuse tiara. De neuroloog verdiende er ook één, vond ik, want de tweede lumbaalpunctie deed geen pijn. Maar hij “kon gewoon goed prikken….ehhh deze keer, garantie tot aan de voordeur“.
 • De neuroloog denkt dat ik doof ben, want wederom was zijn antwoord op de vraag van de assistent “waarom moet ze zuchten als de naald eruit wordt gehaald?” een doodleuk “afleiding…“.
 • Drie flesjes hersenvloeistof werden geoogst en mijn druk was verlaagd van 40 naar 35.5. Ik moest wat langer blijven liggen, want bij pogingen om op te staan kreeg ik me toch een hoofdpijn! Uiteindelijk kon ik zonder problemen weer naar huis. Over drie weken is het weer feest.
 • Het afvallen gaat langzaam, maar ik doe er wel degelijk moeite voor. Niks fijner dan jongeren horen roepen: “mevrouw! Mevrouw! Doet u ook mee aan Obese?“. Nee lieve kinderkes van God, maar als jullie niet zo snel waren weg gefietst, dan wellicht wel aan Opsporing Verzocht…
 • In werkelijkheid zei ik niets, want ik ga daar geen adem aan verspillen. 😛
 • Sem had dit weekend ook een probleempje, maar dat is gelukkig vanzelf overgegaan.
 • Mijn ouders hebben hun prehistorische praatijzers vervangen door slimmere varianten. Ik blijf echter bij mijn ouwe gouwe koelkast. Ik hoef geen “what’s up” zoals mijn opa dat noemt.
 • Ik ben niet koningsgezind, maar wel een AH fan. De koningswuppies zijn te schattig. We hebben er vier. De eerste kijkt normaal, de andere twee naar beneden en de laatste is….ehm… speciaal? 😛 🙂

Comments

Updates En Zo — 1 Comment

 1. Lovely lay-out, geweldig! Het commenten is een stukje makkelijker, vind ik. Gelukkig gaat het goed met je! Damn guurl, dat is wel een mooie daling toch? Ah joh, die krengen moesten zelf eens gaan sporten, dan klagen ze wel anders. Keep up the good work!