Venomous Villains Super Yay!

Ik heb meegedaan aan de Venomous Villains Give away op www.blogginbeauties.nl, waarbij je jezelf moest omtoveren tot slechterik met superkrachten. De prijs was echt waanzinnig: Magically Cool Liquid Powder in Truth&Light, Toxic Tale lipstick, Bad Fairy nagellak, allemaal van M.A.C. Normaal ben ik al snel te lui om mee te doen, maar deze winactie vond ik zo geweldig, dat ik wel mee moest doen. Zowel de prijs als de uitdaging spraken me aan, dus ik ging aan de slag. Volgens mijn oma moest je toch wel een beetje gek zijn om zoiets te doen (ze wist niet dat het voor een wedstrijd was). Ik hoopte dat ik zou winnen, maar ik wist ook dat zoveel mensen zo enorm goed zijn met make-up, dat ik toch heel zenuwachtig was. Maar ik heb gewonnen!!!!! En ik ben zo blij!!!!

http://www.blogginbeauties.nl/featured/venomous-villains-giveaway-winnaar/

Klik op de link om de runners up te zien, want zoals ik al had verwacht zijn er hele gave looks gemaakt. Tevens zie je mijn look en mijn verhaaltje over het personage dat ik uitbeeld. 😀 Hieronder op “lees verder” zie je meer foto’s en de half afgetogen versie plus alle gebruikte producten, een strip tutorial en verkooppunten van de gebruikte accessoires. Wellicht een leuke look voor een Halloween Party?

Rest mij nog om Wendy van Bloggin Beauties te bedanken voor deze enorm gave give away. Ik woon niet in de buurt van een M.A.C. Counter, dus ik kan niet eventjes voor de deur parkeren om mee te doen aan een bestorming als er een Limited Edition uit komt. Op deze manier kan ik toch nog genieten van deze L.E. en ook kennis maken met andere M.A.C. producten. Ik ben echt blij! 😀 

Make-up:
L.A. Girl Mystic Foundation Stick Nude, Catrice Loose Powder, Catrice Bronzin Powder, NYX Cream Blush Diva, Miss Helen Wenkbrauwpotlood 01, Coastal Scents Gelliner True Black, Sinful Colors Pizzaz, L.A. Girl Trio Jaded Lady, NYX Sensual, Chanel Rouge Coco Rivoli.

Kleding & Accessoires:
Zwart shirt H&M, Choker De Poppenkraal, Pruik R&M Feestartikelen, Schouderdraak Elf Fantasy Fair, Hoed Gothic & Fantasy Beurs Rijswijk.

Striptutorial (gemaakt om 3 uur ‘s nachts een keer, vandaar die opmerkingen erbij). Klik voor een vergroting:

Comments

Venomous Villains Super Yay! — 4 Comments

  1. Wow! Wat een mooie look! Je bent de terechte winnaar! Ook de tutorial is leuk gemaakt en heel makkelijk te begrijpen. Ik zou het wel vakaer willen zien.
    Nurchamiel recently posted..HIATUS Again