Verzameling compleet? + Spam

Voorheen was ik een echte make-up trut. Een beauty obsessed zombie. Bijna al mijn centen gingen op aan oogschaduw, nagellakjes en dergelijke. Toen werd het minder. Ik dacht dat het gewoon even een “dipje” was. Ik raak wel vaker tijdelijkย obsessed met iets en die interesse kan even zo snel weer verdwijnen als dat hij gekomen was en tevens weer terugkeren na enige tijd. Zo ook met beauty.

Maar dit maal is het anders. Het is namelijk niet zo dat beauty me niet meer interesseert. Het is ook niet zo dat ik make-uppen niet meer leuk vind. Ach ja, ik ben er de laatste tijd wel erg laks mee, puur uit luiheid. Maar als ik “even ga poeieren” heb ik er zo weer plezier in. Nou, waar ligt het probleem dan?

Ik heb genoeg make-up. Een luxeprobleem. Eigenlijk niet eens zozeer een “probleem”. Ik ben gewoon klaar. ย Ik ben er niet klaar mee, maar gewoon klaar. Mijn verzameling voelt compleet. Ik heb alle kleuren en benodigdheden die ik wilde hebben. Niet eens genoeg ruimte om het allemaal kwijt te kunnen. Maar geen verlangen meer naar…nou ja…meer.

Het voelt wel vreemd hoor. Weer een drogist of parfumerie binnen lopen, nog wel naar de make-up afdeling rennen en vervolgens merken dat niets je beauty hartje sneller kan doen kloppen. Het is steeds weer hetzelfde. Gut, twee tinten lichter dan ik al heb. Meh… Neigt iets meer naar rood dan dat ene kleurtje. Blah… Oranje in plaats van paarse of rode glitters. Tsja…

Dit gevoel heb ik dus steeds. Het voelt enerzijds wel fijn. Zo klaar zijn met je verzameling. Anderzijds is het lezen van beautyblogs minder leuk geworden, dus ik volg nog maar een select aantal. Acht om precies te zijn, waarvan 3 ook wel eens over een ander onderwerp schrijven. Dus nu zit ik zelf met minder leesvoer EN minder inspiratie.

Nu weet ik dat jullie ook andere blogs lezen of misschien weten jullie iets vernieuwend dat mijn beauty monster weer loslaat? Suggesties voor leuke, grappige, positieve blogs? Misschien die van jezelf? Let me know.

Comments

Verzameling compleet? + Spam — 6 Comments

  1. Zo gaat dat met verzamelingen, vaak gaat na een tijdje je interesse (deels) over. Zo verzamelde ik eerst echt alles van een artiest, dat is nu ook niet meer. Ennem, als je maar wel mijn blog volgt! ๐Ÿ˜€

  2. Ik snap wel wat je bedoelt ja, ik heb dit nu met mijn nagellakjes wel. Ik moet eerst maar eens fatsoenlijker nagels zien te krijgen, anders hebben die 20 potjes lak ook geen zin ๐Ÿ˜›
    Specifieke tips heb ik geloof ik niet. Ik lees de laatste tijd wat meer crea/hobby blogs namelijk ๐Ÿ˜‰
    Sandy recently posted..Bink