Vladini & Chung-Cha: sailor theme

Mijn ball jointed dolls Vladini en Chung-Cha in hun matchende sailor outfitjes. Beiden dragen een fur pruik. Alles komt van Etsy met uitzondering van de schoenen (Ebay).  Mijn moeder merkte op dat ze “romantisch” bezig waren, maar dat was juist niet de bedoeling.

Ik had foto’s gezien waarop poppen elkaar droegen en ik moest en zou ook zulke foto’s maken. Na veel pijn en moeite kreeg ik het dan eindelijk voor elkaar. Vladini op één voet laten staan was makkelijker. Zijn armen zakten steeds omlaag of zijn benen stonden niet goed.

Intussen heeft Chung-Cha een veel mooiere mohair pruik en bril, draagt Vladini mannen schoenen (nou ja, unisex All Stars) en krijgt hij van de zomer een echte face-up. Ik ben echt weg van Chungs schoenen. Ik zou die wel als mensen schoenen willen! :p

Comments

Vladini & Chung-Cha: sailor theme — 1 Comment