Vladini, Roos & De Brandtrap

Zoals jullie wellicht weten ben ik sinds niet zo kort helemaal into Ball Jointed Dolls. Op 8 maart haalde ik Vladini (rechts) op en afgelopen dinsdag was ik bij Roos om de pop te laten hotglue-en zodat hij beter zou poseren. Dominic (links) is een pop van Roos.

Terwijl Roos bezig was om mijn pop uit elkaar te halen en te hotglue-en, leefde ik mij uit op Vladini’s handjes (nagels lakken) en takelde ik Tsuki (nu voor sale) voor een tweede keer toe. Zie hier poging 1. Dit keer gebruikte ik aquarelverf. Hoewel het gezichtje alles behalve perfect is geverfd ben ik wel vooruit gegaan, al zeg ik het zelf.

Vladini moet nog naar de face-up artist, die hopelijk nog van zich laat horen. Hij is zo schattig! Roos hield alvast een kleine shoot met haar vampier doll Dominic en mijn Vladje. Maar aan alle plezier komt een einde en aan het einde van de middag / begin van de avond was het tijd om naar huis te gaan.

We konden nog net de bus halen, maar we moesten dan wel via de brandtrap omlaag. “Ja, ik weet dat je dat niet snel kan” zei Roos terwijl ik in al mijn haast en onhandigheid van de brandtrap afdook. Gelukkig struikelde ik over het afstapje, waardoor mijn duik mee viel en liet ik mijn tas (met Vladini) niet vallen. Ook mijn mobieltje, huissleutels en ovchipkaart zaten nog veilig in mijn jaszak. Ik kwam er zelf ook goed vanaf, met een gekneusde rechterarm, twee blauwe plekken, een ietwat zere voet en een beetje bloedend tandvlees.

Nadat ik van de schrik bekomen was en Roos mij omhoog had getild (ja, die is sterk!) gingen we maar met de lift naar beneden en namen we een busje later. Mijn schoenen zijn inmiddels opgepoetst en ik heb op het moment alleen nog een heel klein beetje last van mijn rechterarm. Nee, de brandtrap doen we niet meer. 😉 😛

Comments

Vladini, Roos & De Brandtrap — 2 Comments

  1. Leuk om die foto voorbij te zien komen ^^
    Ben heel benieuwd naar zn face-up ik hoop dat je Silvia snel te spreken krijgt, want ze laat wel op zich wachten 😛

    En ja, Tsuki’s hoofdje is nu wel voor sale, maar denk niet dat ze snel verkoopt, goed ideetje; waarom neem jij haar niet mee naar huis (gratis, duh!) zodat je er lekker je face-ups op kunt oefenen? Je bent met aquarel echt een stuk beter dan met acrylverf. Lekker je ding blijven doen en goed oefenen,dan wordt het nog wel wat ^^

    En nee, die brandtrap doen we idd maar niet meer… sorry daarvoor nog…!!!