Vladini’s Metamorfose

Vladini (Doll Leaves Dan) was mijn eerste ball jointed doll. Zijn face-up had ik zelf gedaan, zijn pruik was altijd warrig en ik zocht nog een mooi pak voor hem. Dankzij Roos kon Vlad naar de getalenteerde Soft Poison voor een AH-MAH-ZING mooie face-up…

Verandering of niet dan? Hij poseert met Bela, de vampiervleerhond, gemaakt door Puppit.

Zijn outfit bestaat uit een zwarte broek van Monstro Designs, een blouse van Mimiwoo, laarzen van Ebay en Action Figure gilet en hoed. Nu moet hij nog een jas en in de toekomst een grotere tophat, maar OMG, hij is nu zo’n heertje!

Zijn pruik is een maat te groot officieel, maar deze Happy Camille pruiken vallen nogal krap uit. De pruik was langer dan Vladini groot was met een pony die tevens dienst deed als snor. Dus pakte ik de schaar erbij en dit was het resultaat. Ja, het is opzettelijk in grove lagen geknipt. Ik wilde de pruik uiteindelijk niet enkellang, omdat ik dat onhandig vind, dus kont lengte is ook goed.

Een close-up van zijn koppie. De das is overigens gewoon een stukje lint, maar ik had helaas geen blauw. Hij lijkt ook zoveel volwassener en mannelijker met deze look! I love it!

Comments are closed.