Vragen Staat Vrij

Een heel simpel concept, zou je denken. Nee heb je, ja kun je krijgen. Niet geschoten is altijd mis. Nou, ik wilde mensen liever niet lastig vallen met vragen. Wilde geen tijd verspilling zijn. Bij webshops verwachten ze dat je de beschrijving leest en dat is precies wat je krijgt. Niet?

Nou, blijkbaar staat vragen wel degelijk vrij en word je niet voor grof vuil uitgemaakt, omdat je het gore lef had om je mond open te doen. Een openbaring! Nee, serieus, ik vind zulke dingen heel eng, dus dit is een big deal voor me.

Kleine stapjes vooruit maken doe je zelf, maar het helpt als iemand je toejuicht. Zo heeft vriendin Roos mij geholpen om “gewoon even te vragen”. Ik wilde een zeemeermin bjd, maar met het top gedeelte van bedrijf B, in plaats van A? Gewoon even vragen. Beide bedrijven vonden het niet erg om halve dollies te verkopen.

Ik zag op Etsy een jurk die ideaal voor één van mijn bjd’s, maar alleen in de verkeerde maat. Nu draagt mijn dame een speciaal voor haar gemaakte jurk. Ik wilde een lange versie, maar dat had de verkoper eerst gemist. Toen ik haar er vriendelijk op wees, maakte ze de jurk gewoon wat langer. De hele tijd met foto’s en opties om de ideale jurk te maken. Kleine dingetjes!

Vandaag werd ik heel blij. Als je in de bjd hobby zit, dan krijg je vreemde favorieten. Zoals een favoriet paar ogen. De mooiste blauwe ogen die ik had gezien waren van Dollshe. Een bedrijf dat alleen hele grote bjd’s verkoopt. Ik heb besloten om Dollshe gewoon eens te mailen en om goedkopere verzending te vragen, daar ik één set oogjes wilde bestellen. Geen enkel probleem!

Nu moet ik dat alleen nog leren wijder toe te passen. Zoals de Appie Heijn jongen vragen waar de saté sauzen zich hebben verstopt, in plaats van een wereldreis door de Appie te maken, onderwijl denkend: ik ben satésaus, waar zou ik gaan liggen?

Comments

Vragen Staat Vrij — 3 Comments

  1. Goed zo, ik ben trots op je!
    Heel herkenbaar ook, moest lachen op t eind 😛

  2. YAY, dat is een goede overwinning! Je wilt gewoon niemand tot last zijn, terwijl het jezelf gemakkelijker kunt maken, dus gewoon doen. 😀 Woop, keep up the good work lady!