Wandeling Met Sem

Het was een prachtige zonnige zondag op 29 april. Dus besloten muti en ik om een wandeling te maken met Sem (de hond), gewapend met fotocamera, richting de mini kinderboerderij hier in de buurt. Veel foto’s met schattige diertjes in aantocht! Ik heb weer lammetjes geaaid. Ik hou van lammetjes. Lammetjes zijn lief.

Mooie bloemetjes! Die moesten natuurlijk ook op de foto, zodat ik me een echte fotograaf kon wanen. Oh ja en de kleur was heel mooi.

Mooie viooltjes in de tuin, vlak naast de blauwe bloemetjes.

Wat doe jij daar? Sem is nieuwsgierig en wil weten waarom ik bloemetjes fotografeer in plaats van de beloofde schattige beestjes.

In de stal stond een bak met caviaatjes. De rechter is volgens mijn muti een “André van Duin cavia”. Ze mochten geaaid worden, maar dat wilden ze niet.

Mama varken met haar schattige biggetjes.

Slapende biggetjes…aaaaahw! Ze hebben zulke lieve krulstaartjes.

De ganzen. Bijzonder fotogeniek en voor de duvel niet bang.

Deze noem ik Jan-Pieter. Is hij niet knap?

Dit is Meneer Jansen Met Bult Op Kop. Hij heeft zulke mooie oogjes!

Moeder Gans met haar kuikentje. Lief klein ding.

Zoals ik zei, ganzen zijn voor de duvel niet bang. Henkie kwam Sem even van dichtbij inspecteren en ook Sem was geschokt zo’n grote vogel te zien. Weer wat anders dan onze huis parkieten en de lokale kraaien.

Lammetjes! Saving the best for last.

Sem was erg blij met dat blok hout, want het lammetje probeerde hem een kopstoot te geven. Hier is het lammetje echter aan het genieten van stukjes gras dat natuurlijk het lekkerst is, waar ze niet bij kunnen komen.

Lammetjes die pootjes geven? Ja hoor. Waarom niet. Als hij maar gras krijgt.

Dat was het weer. Nog een überschattige foto van dit lammetje als afscheid.

Comments

Wandeling Met Sem — 4 Comments

  1. schattig hoor, lekker met Sem aan de wandel.

    Ik heb daar btw een blauwe maandag vrijwilligers werk gedaan 😛