Wat zou ik niet kunnen missen?

Wat zou je niet kunnen missen in je badkamer?
Er van uitgaande dat de douche niet meedoet: de wc. Ik ben heel blij dat we twee wc’s hebben in het huis.

Wat zou je niet kunnen missen in je slaapkamer?
Mijn roze varkentje. Die ligt altijd naast mijn kussen. Hij is zo oud als mijn broertje en vroeger sliep ik er mee. Nu uiteraad niet meer, maar het ding heeft sentimentele waarde. Hij staat voor mijn kindertijd en troost.

Wat zou je niet kunnen missen op tv?
Ik kijk vaak ‘s avonds en ‘s nachts televisie en ik ben dol op de zender Comedy Central. Die zendt oude comedyseries uit en optredens van stand-up comedians. Voor mij de ideale verstrooing. Gewoon op de bank hangen, niet denken en grinneken om de flauwe grapjes.

Wat zou je niet kunnen missen in je snoepkast?
Chocola!

Wat zou je niet kunnen missen op de kamer van je aartsvijand?
Alles kan ik daar missen en die persoon erbij.

Wat zou je niet kunnen missen in het donker?
Een lamp. Ik moet toegang hebben tot een lamp, want soms ben ik (nog steeds…) een beetje bang in het donker, vooral ik stress heb. Soms wordt ik midden in de nacht wakker van een nachtmerrie en dan moet de lamp direct aan om te kijken of er niks engs in mijn kamer staat. Belachelijk, ik weet het.  

Wat zou je niet kunnen missen in je make up stash?
Elizabeth Arden Eight Hour Cream. Die repareert mijn kapotte lippen en is geschikt als gewone lippenbalsem, wenkbrauwgel, voor de nagelriemen en droge plekken. Ideaal spul als je eenmaal over de geur heen ben gekomen.

Wat zou je niet kunnen missen in de spiegel?
Mijn spiegelbeeld die precies doet wat ik doe. Ik heb de films mirrors gezien en ik vind spiegels sowieso een beetje eng (heeft niks met mijzelf te maken grapjassen 😉 ) dus ik ga echt de hele buurt bijelkaar gillen als mijn spiegelbeeld weg is of anders doet.

Wat zou je niet kunnen missen bij je beste vriend(in)?
Dat ze grotendeels mijn handleiding weet en niet meteen gaat freaken als ik een beetje apart doe. Sterker nog, niet zelden weet ze mijn slechte bui of paniekerigheid totaal om te buigen met haar nuchterheid en humor.

Wat zou je niet kunnen missen in je handtas?
Mijn portemonnee met geld. Ik hou van shoppen en ik kan dan ook een nieuwe vijl kopen, want die staat op nummer twee. Ik heb een soort nagelfobie en ik kan niet tegen scheurtjes en haakjes. Dat móét meteen weg gevijld worden.

Wat zou je niet kunnen missen bij je geheime boek/kist/kast..?
Het is niet echt geheim, maar ik heb wel boekjes waar ik dingetjes in schrijf en dan kan ik uiteraad die pagina’s niet missen. Ik zou niet willen dat er iemand mee aan de haal gaat.

Wat zou je niet kunnen missen op je muur?
Het behang! Flauw, oké. Nou, als ik dan iets moet noemen, mijn papyrus schildering in de grote lijst. Die vult een heel stuk muur op en is best mooi.

Vraag meer vragen: http://formspring.me/glamourporfavor

Comments

Wat zou ik niet kunnen missen? — 1 Comment

  1. Wat zou je niet kunnen missen op je muur?

    (wat dacht je van de foto van Coco *ahum*)