Wenkbrauwpotlood van de HEMA

Product: wenkbrauwpotlood.
Merk: HEMA, te koop bij de HEMA.
Kleur: 09, een donkerbruine kleur.
Prijs: weet ik niet meer, ik schat zo’n 2 euro, 3 euro.
Beschikbare kleuren: blond en zwart heeft de HEMA sowieso. Wellicht nog meer kleuren.
Scherpte: het potlood is het in het begin goed scherp (niet krassend, maar je kan er dunne haartjes mee tekenen). Later wordt het potlood rond van vorm. Als je echt weer haartjes wilt gaan tekenen, moet je steeds bijslijpen.
Hardheid: het potlood is niet erg creamy, maar ook niet knoerhard. Het is gewoon prima te handhaven.
Pigment: het potlood geeft op zich prima kleur af, maar soms slaat hij stukjes over. Dan is het gewoon tijd om hem bij te slijpen.
Extra’s: aan het uiteinde zit een mascaraborsteltje. Je kan er je wimpers mee kammen, maar ook je wenkbrauwen. Ik vind mascaraborstels fijner werken dan een “echte” wenkbrauwkam. Het is wel jammer dat er geen dop om het borsteltje zit. Daardoor wordt hij sneller vies.
Overenthousiasme: als je te enthousiast bent geweest met tekenen / inkleuren, dan kun je het uitvegen met het borsteltje.
Tekenen: je KAN er wel mee tekenen, maar hij is meer bedoeld voor het inkleuren. Als je, je volledige wenkbrauw moet tekenen, dan heb je waarschijnlijk een potlood nodig dat langer scherp blijft.
Aanrader? jazeker. Dit is al mijn tweede potlood. Hiervoor gebruikte ik een zwarte. Ik vind het een fijn potloodje, voor een prettige prijs.

Dit is na gebruik. Zoals je ziet, wordt hij dan wat ronder.

De donkere plekjes veeg je makkelijk uit met het borsteltje.

En hier zien we hem in gebruik.

Comments are closed.