Wenkbrauwschaartje

Deze vrolijke verpakking bevat een heuse wenkbrauwschaar. Ja, dat bestaat. En ja, daarmee maak je, je wenkbrauwen ook mooier, beweerde Lene. Voor wie haar niet geloofde: bewijs was te vinden op youtube. Ik had er een dubbel gevoel bij. Tjsa, die wenkbrauwen zagen er inderdaad mooier uit, wanneer je ze trimt met een schaartje. Maar Shirley en scharen gaan moeilijk samen. Als kindzijnde heb ik mezelf meerdere keren in de vingers geknipt. Ik zag het al voor me: knip knip, weg wenkbrauwen… Mijn nieuwsgierigheid was echter groter en de prijs van minder dan 5 euro op Ebay maakte het ook aantrekkelijk. Zoals jullie wellicht weten: ik worstel altijd met mijn wenkbrauwen. Dus wie weet werd ik wel heel blij van deze gadget. Zoveel kan er ook niet misgaan, want er zit een afneembaar kammetje op het schaartje.

Misschien is het omdat ik geen Japans kan lezen. Misschien is het omdat ik gewoon een grote oen ben. Een verrekte koekwous, voor de liefhebbers van de New Kids. Maar ik kreeg de tweede keer dus half afgeknipte wenkbrauwen. -.- De eerste keer ging het goed. Voorzichtig knipte ik enkele lange haartjes wat korter. Het resultaat was ook wel aardig. De tweede keer hield ik het schaartje verkeerd om. Ergens zit mijn geweten mij heel hard uit te lachen…

LOL, aan de rechterkant heb ik zo’n rare biatchbrow. Inmiddels zijn mijn wenkbrauwen wel iets minder erg, maar ze zijn nu nog erger dan voorheen.

Dit waren mijn wenkbrauwen voordat ik ze toetakelde met de wenkbrauwschaar. Aanrader? Nee, niet voor sukkels zoals ik.

Comments

Wenkbrauwschaartje — 6 Comments

  1. Ik begin er niet eens aan. Ik laat mijn wenkbrauwen altijd doen. Ik durf het niet zelf te doen.
    Nurchamiel recently posted..HIATUS Again

  2. Ik begin er niet aan haha, ik heb hele donkere wenkbrauwen dus als ik dat doe heb ik straks hele rare gaten erin hihi

  3. Ik houd het maar bij een pincet. Dat gaat me veel beter af. De schaar is heel leuk bedacht, maar niet echt beautyproef..

  4. Hi 🙂 leuk dat je me gelinked hebt, jammer dat hij niet zo goed werkt bij jou… Maar t is misschien ook een btje wennen en de juiste hoek vinden.