Comments

What’s In My Bag — 6 Comments

 1. Leuk! Al sjouw ik veel meer per dag mee, ik zal binnenkort ook zo’n filmpje maken. Je ziet dan ook echt de meest rare dingen voorbij komen…

  Feedback: probeer de achtergrond rustig te houden, als je de camera ongeveer een kwartslag draait, dan heb je een hele mooie egale achtergrond (no?).
  Nurchamiel recently posted..Your ideal stash

 2. wat moet je in godsnaam met postzegels?? Nou ik heb ze ook hoor;-) Heel goed hihi!

  Valt me op dat je veel grote varianten bij je hebt, van o.a. de handgel, de nagelknipper en de vijl. Ik vind het altijd fijn om van alles een mini-variant bij te dragen namelijk! Ik heb dezelfde divider als jij, fijn ding he!

  Feedback: je mag wel iets enthousiaster praten, soms mompel je een beetje. Naarmate het filmpje vordert ga je al wat harder praten en wat meer lachen, dat is leuk! Het zal misschien gewenning zijn omdat je voor een camera bezig bent, maar hoe enthousiaster je doet, hoe leuker ik het filmpje vind:D

  • Mini’s raak ik sneller kwijt. Ik zeul gewoon alles full size mee hihi ;P Jaaaa ik vond mezelf ook echt oersaai klinken. Maar als ik enthousiaster doe (expres) dan vind ik mezelf zo fake klinken. XD Bedankt voor de feedback, ik moet idd de middenweg zien te vinden.

 3. Leuk!
  Vind het altijd interessant om te zien wat mensen allemaal meenemen in de tas. Bedenk wel dat postzegels nu duurder zijn en je 2 cent zegeltjes bij moet plakken ๐Ÿ˜‰

  Feedback: Waarom ben je zelf niet in beeld? Is juist leuk!

  • Ik had geen make-up op. Muhahaha ijdeltuit hรจ :p Op straat of voor Jan en alleman op de camera, toch verschillend ;P Bestaan er serieus 2 cent zegels? Ik gebruik de oude gewoon op.