Who’s tha boss?!

Not me. Not yet. Voor diegenen die het vorige beschermde logje niet hebben gelezen: ik probeer Sem beter te laten luisteren en á la Cesar Millan een packleader te worden. Het is niet zozeer dat leiding geven mij niet in het bloed zou zitten, meer Sem manipuleert…

Meneer is snoezig en dat weet hij. Hij denkt de packleader te zijn, omdat Semmeke begint met spelen. Dat hoort de packleader te bepalen. Hij springt tegen mij op als ik binnen kom en eist, ja u leest het goed, de hond eist uitgelaten te worden. Wanneer zijn onderdanen niet gehoorzamen blijft hij gewoon net zo lang irritant doen tot iemand zwicht. Nou ja, een hond hoort ook uitgelaten te worden, dus soit. Helaas leidt Sem letterlijk de roedel door als eerste het huis uit te rennen. We proberen hem dit af te leren, maar als het even kan probeert hij toch als eerste buiten te zijn. Wanneer ik hem eten uit blik geef, eist Dreamboy a.k.a. Sem dat ik opschiet. Dus beveel ik Sem te zitten en te wachten tot hij mag eten. Ha! En hij luistert ook nog.

Stapje voor stapje gaan we vooruit, maar ik moet echt afleren om voor zijn charmes te vallen… Maar ja, wat wil je ook met een vader die Loverboy heet en een harig koppie met één hangoor die zelfs kinderen schattig vinden. 😛

Comments

Who’s tha boss?! — 3 Comments

 1. Leuk stukje, en wat een schattig hondje 🙂
  Volgens mij zijn alle schattige honden zo, want die van ons beveelt ons om haar hondenkoekjes te geven, te aaien, en ons eigen eten af te staan..
  Grmbl..

  Succes with becoming the pack leader.
  En als het lukt, vertel me je geheim 😉

 2. ik heb ook een tijdje geprobeerd om ons keffertje naast me te laten lopen met uitlaten, voor mijn moeder. yesh, ik was ook cesar addict :p

  maar, na een tijdje, werkt het wel, dus je moet echt doorzetten. Alleen laat ik de hond nu niet meer uit, en al het harde werk wat ik gedaan heb, is alweer vergaan 🙁

  Behalve als ik hem wel eens uitlaat, want dan luisterd meneer wel naar me xD