Yay & Nay #2

Yay:

  1. Ik krijg binnenkort een zeemeermin BJD. Met een goudkleurige staart, blanke huid en een Momocolor Emma hoofd. Haar bovenlichaam is Momocolor, haar onderlichaam Peapod Doll. Ze krijgt goudgroene urethane ogen van Mako Eyes.
  2. Ik heb sieraden gemaakt voor mijn dollies en een outfit voor Alyssa. Ook heb ik nieuwe verf gekocht voor face-ups, maar ik wil tevens weer beginnen op doek.
  3. Ik heb leuke laarzen voor de winter gescoord, in de allermooiste kleur die er bestaat. Heel dieprood, bij zwart af. De kleur is zoooooo moooooooi.
  4. Ik heb voor het eerst in mijn leven, dat is dus voor het eerst in 25 jaar, een fles parfum opgemaakt. Door te spuiten. Dat is voor mij net zoiets als een lippenbalsem op kunnen maken. Het was The Body Shop White Musk Breeze.
  5. Ik heb een Halloween verhaal klaar staan. Ja, hij komt volgende week!

Nay:

  1. Eden’s jurk, waar ik heel hard aan gewerkt had, is vandaag stuk gegaan (omdat ik het zelf gemaakt had en eigenlijk gewoon niet kan naaien).
  2. Ik probeerde een mohair pruik te verven met thee en toen is de pruik gekrompen. Ik krijg hem maar niet weer terug gestrekt. Grmbl!
  3. Ik heb mijn laarzen al weken, maar ik kon ze niet dragen, omdat het inspuitspul kwijt was. Nu heb ik weer nieuwe, dus ik moet ze nog even inspuiten en dan kan ik rond paraderen op mijn nieuwe booties.
  4. Ik ben ook voor het eerst door een broek gesleten. Die heb ik deze zomer dan ook wel erg vaak gedragen (en gewassen, want ik trek het niet twee keer achterelkaar aan).
  5. Waarom is de winter collectie er nog niet? Overal zie ik nog korte mouwen en de jassen druppelen heel langzaamaan binnen. Normaal lag de winter collectie al in de zomer in de winkels.

Comments

Yay & Nay #2 — 1 Comment