Your Surprise Hanger

Via Your Surprise kan je foto cadeaus bestellen. De service is subliem en ze leveren goede producten. Vriendin S. kreeg van mij en F. een foto ketting, mijn moeder een foto bedel + sleutelhanger en mijn vader een funny magazine en een foto t-shirt. De print ging na een wasbeurt lekken, dus mailde ik Your Surprise. Mijn vader kreeg zonder gezeur een nieuwe toegestuurd (welke de wasmachine wel overleefde). Allen waren heel blij met hun cadeautjes. Ik was met name onder de indruk van de ketting en wilde er zelf ook eentje van de hond. Ik liet de hanger graveren met een puppy foto van Sem.

Foto’s van personen zijn helderder, maar Sem is nu eenmaal een grote witte haarbal. De afbeelding is duidelijk en gelijkend op het voorbeeld van de website. Ik draag de hanger vaak en ben er superblij mee. Het is gemaakt van rhodium zilver (rhodium is een edelmetaal dat zilver beter bestand maakt tegen corrosie). Bij S. bestelde ik een ketting mee, maar voor mezelf heb ik een ketting bij Chanti bestelt, omdat ik een langer exemplaar wilde. Een hanger gaat vanaf 29.95 euro. Vanaf 50 euro zijn de verzendkosten gratis.

Sinterklaas en Kerstmis komen er aan. Dus zoek je een leuk en uniek cadeau? Kijk dan eens bij Your Surprise. De webshop is Nederlandstalig en betalen kan o.a. met ideal. De levering is doorgaans vrij snel. Alle producten heb ik zelf gekocht en ik schrijf dit artikel op eigen initiatief (voor de duidelijkheid 😉 ).

 

Comments are closed.