YSL Rouge Volupte Extreme Coral

Een zijdezachte, sensuele en stralende lippenstift van 4 gram.

Met sowieso een prachtige huls! Glanzend goud met een middenstuk in ongeveer dezelfde kleur als de lippenstift zelf, met het Yves Saint Laurent logo er omheen.

Een beetje een blurry close-up van het filigree design met het logo. Trillende vingertjes, excuses moi.

Ik zag deze schoonheid in de Ici Paris XL waar ik hem niet durfde te kopen, omdat ik een beetje angstig ben voor oranje. Op Valentijnsdag besloot ik hem toch te bestellen via Strawberrynet.eu als een cadeautje aan mezelf. Helaas kreeg de douane hem te pakken, maar Strawberrynet heeft geweldige service zoals gratis verzending en restitutie van douane kosten. Hoera!

Ik koos de kleur “Extreme Coral”, zoals de naam al suggereert, een extreem koraal oranje kleurtje. De substantie is heerlijk zacht en romig, maar niet slippery. Hij droogt mijn lippen niet uit, dus dat is erg fijn. Hij blijft aardig goed zitten, maar na het avond eten was de kleur wel verdwenen. Prima levensduur dus. Verder kruipt deze lippenstift niet in de lijntjes. Hij zou naar mango moeten ruiken, maar ik rook niet echt een geur. Dat vind ik wel prettig, want ik hou er niet van als lippenstift sterk ruikt.

De kleur is behoorlijk fel en maakt de tanden wel ietsje geliger. Niet zo erg dat ik hem niet durf te dragen gelukkig. Hij is prachtig als felle lippenstift, maar ook lichtjes aangebracht erg mooi. Extreme Coral is ook geschikt als blush als je hem uit blend.

In volle glorie.

Uitgevaagd na enkele drankjes en wat eten.

Medium applicatie.

Comments

YSL Rouge Volupte Extreme Coral — 1 Comment