Yves Saint Laurent Fuchsia Explosion

Hoezaa, weer een reviewtje met veel foto’s. Vandaag gaan we het hebben over Yves Saint Laurent Rouge Pur #49 (Tropical Pink) en de Golden Gloss #4 (Golden Fuchsia).

De YSL lippies zijn aardig aan de prijs. De lippenstift kost rond de 28 euro en de lipgloss rond de 25 euro. “Zit er soms een goud bij in of zo” zou mijn moeder roepen. In het geval van de Golden Gloss is dat waar. Wel 0.2% van 24 karaats goud. De lippenstift bevat SPF 8 om je lippen tegen de zon te beschermen.

De verpakking is simpel en stevig. Het glanzende goud krijgt wel snel vingervlekken. De gloss bevat een kwastje. Dat vind ik altijd veel fijner aanbrengen dan een sponsje of tube. Beide producten hebben een prettige geur. De gloss ruikt sterker naar mango. De geur blijft niet hangen.

Boven, de gloss op zichzelf. Een roze, medium dekkende lipgloss met duidelijk zichtbare gouden glitters. De gloss plakt niet en je voelt de glitters niet zitten. Rechtsonder de lippenstift. Deze is mat en compleet dekkend. De lippenstift droogt mijn lippen niet uit en brengt romig aan, maar weer niet te. Linkonder de gloss over de lippenstift.

Hoewel de lippenstift prettig aanbrengt, laat de matte finish wel oneffenheden zien. Goed gescrubde lippen is dan ook wel een aanrader. De kleur is heel erg fel fuchsia roze met een blauwe ondertoon.

Een full face foto met de lippenstift. Deze kleur gaat / is uit het assortiment, maar wellicht nog beperkt verkrijgbaar bij de parfumerieën of tweedehands te kopen.

De lipgloss op zichzelf. De lipgloss is nog wel te koop bij de parfumerie.

Een full face foto met alleen de lipgloss.

De gloss over de lippenstift. Deze combinatie vind ik super. De gloss maakt de kleur nog feller en ook iets donkerder. De glitters vallen wel iets minder op.

En natuurlijk nog een full face foto met de lipgloss over de lippenstift.

Mijn ooglook in de foto’s bestaat uit NYX Jumbo Pencil Milk, NYX Yellow Funk, The Body Shop Golden Meadow, Sugarpill Mochi, Eyeko Skinny Liquid Eyeliner, Lancôme Hypnose Drama Mascara, Gosh Velvet Touch Eyeliner Golden Cadillac, Lemon Soda en Blue Lagoon.

Bonusfoto, omdat je het zo lang volgehouden hebt met lezen / plaatjes kijken.

Comments

Yves Saint Laurent Fuchsia Explosion — 2 Comments

  1. Haha, heerlijk wijf ben je ook! Die laatste foto’s, geweldig! Nummer vijf vind ik daar trouwens wel erg mooi! 🙂 De lipstick is echt porn, serieus.. die combinatie? Incredible! Het is echt neonneon om te zien. Ik vind je ooglook ook stunning, love the wing!