Zalando Bestelling

Ja ik heb ook bij Zalando bestelt, net als al die andere bloggers. 😉 Ik heb er best lang over gedaan, want Zalando heeft een groot assortiment. Uiteindelijk koos ik vier leuke spulletjes uit. Het geheel werd geleverd in een grote doos met een plastic ding gevuld met lucht. Alle spullen waren apart verpakt in plastic. Dat is goed, voor het geval er iets gaat lekken.

Dit is mijn bestelling. Een blok olijf-lavendel zeep van Compagnie de Provence (3.95), een Burt’s Bees Lip Shimmer Fig (7.95), een Pieces nagellakje Ms. Jagger Green (2.95) en een fles Kings & Queens Showergel Chinese Princess (7.50).

De fles showergel sluit met een klepje en deze zat niet goed dicht, dus het heeft wel wat gelekt. Gelukkig zat het in een plastic zakje en er mist ook niet zoveel product. De rest is wel prima aangekomen. Binnenkort volgen er reviews van de lip shimmer en het nagellakje. Op de doucheproducten moeten jullie nog eventjes wachten, want eerst moet ik het andere opmaken. Ik kan je al wel vast vertellen dat de zeep heerlijk ruikt. 😀

Comments

Zalando Bestelling — 2 Comments